Administrator
Tutaj można zamieszczać nazwy osób które uprzykrzają nam życie za często nas farmią wyzywają itp
myślę że wedle możliwości co silniejsi gracze z naszego zakonu spróbują coś zaradzić
P.S nie umieszczajcie tu kogoś kto zaatakował was 2 razy tylko takie naprawdę ciężkie przypadki z którymi nie możecie dać sobie rady
Użytkownik
Norinio, Twój Coody Bone jest już skasowany:)
Administrator
Niom... też go odwiedziłem ^^ wysłałem mu przy okazji wiadomość aby nawet nie próbował odwetu na tobie... po cała gildia go pojedzie...
Użytkownik
mnie zaatakowal juz kilka razy Xanton z ussr ale ani razu z nim nie wygralem, mogli byscie cos z nim zrobic???
Administrator
jesli chodzi o atak na waszego znajomego to odpowiem w ten sposób ludek mnie wyzywa to ja odpowiadam tez atakiem wyzwał mnie kilka razy a ja jego to jest gra jeśli przegrywa to jest słąbszy odemnie a na to rady niema bo jak był lepszy to zgarnoł niazłła sumke wiec robie odwet... jeśli chcecie mnie atakowac prosze bardzo tylko wez poprawke ze atakujcie mnie a nie mój teem bo ja waszego nie bede atakował a jeśli chcecie odwet to na mnie a nie na moim teemie... przestane atakować go jesli on przestanie mnie... PS nie szukam zwady ...pozdrawiam
Napisał ten Cody... Norinio?? jakiś komentarz?
Użytkownik
ciezko ruszyc kogos z USSR...
Użytkownik
A tam ciężko... Ja kasuje za koleją. Każdego z mojego poziomu. Nieraz na deser jakis 12 lvl też
Gość
Ze smutkiem przyznaje pokonany zostałem włości ograbione i honor splamiony.
Było to zeszłej nocy gdy drzwi do mych komnat otwarły sie z trzaskiem i ujrzałem Althora jednego z mej drużyny przybocznej,zarazem doszły mnie wrzaski i krzyki służby i straży
-to podsyęp,smoki przybyły,oręż panie,dobytku cza bronić.
Czym prędzej pancerz przywdziałem,nowa tarcza,świeżo wykuty oręż błysnoł w dłoni.
Gdy w progu drzwi do ogrodu sataołem było już cicho stali tylko oni i ciała wokół.Poznałem ich odrazu {Zakon Smoka} Wladyslaw Jagielło,SirPawel,Adventure i IDKrzysia.Zbyt potężni zbyt starzy,po tym spotkaniu pozostała mi tylko nienawiść,rany i ciężka przca by odbudować mój dom.
SirGalvein
Administrator
Zaiste Mości rycerzu.... twa opowieśc napawa mnie smutkiem i gniewem. Zostaniesz pomszczony.
No dobra... pospieszyłem się zabardzo... sa troche przykoksani.... nie dam im rady.
Moderator
jeśli mam kogoś ubić to podawajcie dokładne nazwy bo potem ich trudno znaleźć
Użytkownik
Wynik walki (20.03.2008 o 20:26:05)
Imię: Zadane obrażenia: Energia życiowa:
[ADHD] CarpeDiem 365,04 187,03
Mikeus 26,99 264,96
Facet prawie mnie zabił! Na ADHD lepiej nie wpadać, koledzy!
Użytkownik
juz tez mialem takich kilku co mi po 300 obrazen zadawali w jednej walce, ADHD to chyba nasilniejsza ekipa z tego co patrzylem...