Gość
no szkoda có¿ !!!
Mam pytanie. Co to za gostek SirMicha³?? Dzisiaj napisa³ mi ¿ebym przeszed³ do jego gildii. Oto jego list:
Poszukujemy nowych cz³onków do naszej gildii je¶li siê przy³±czysz to napisz a jak nie to te¿ mnie powiadom nazywamy siê :
[WN]Wojownicy Ninja
Oczywi¶cie napisa³em mu, ¿e mam ju¿ gildiê i nie od³±cze siê od niej. Ale zastanawiam siê czemu próbowa³ mnie przyj±æ do swojej, je¿eli w moim profilu pisze, ¿e nale¿e do gildii PRIMERO VICTORIUS.
Mo¿e to zwyk³e niedopatrzenie??
U¿ytkownik
To zwykly spam, ja juz dostalem kilkanascie zaproszen, mozesz to ponoc zglosic do administracji , szkoda jednak zachodu bo beda sie pojawiac inne zaproszenia od innych gildii.
U¿ytkownik
Ja rówie¿ dostaje takie zaproszenia. Odpisuje wtedy ¿e je¶li przeka¿e mi 10000 zl to sie zgodze z racje tego ¿e nie mozna przekazywaæ kasy kole¶ odpuszcza
Administrator
Ja tez dosta³em 4 zaproszenia xD... zgadnijcie... przy³±czy³êm siê do nich ??
U¿ytkownik
Wiecie mo¿e jak sprawdziæ sobie lub wyliczyæ ilo¶c punktów PvP zaliczanych do rankingu?
Administrator
Hmm... niestety nie wiem... moze ktos inny bedzie wiedzial... z tego co wiem.. to punkty pvp sa podliczane chyba w sobote... ale jak... nie wiem.
U¿ytkownik
W Rangingu(PvP) znajduje siê lista 1000 graczy, którzy w danym tygodniu byli najlepsi w której¶ z kategorii, ranking ten jest aktualizowany w ka¿dy pi±tek wieczorem. Ranking PvP (player vs. player, czyli gracz konta gracz) jest oparty na walkach toczonych przez gracza w ci±gu ostatnich 4 tygodni. Liczba zwyciêstw, ilo¶æ pora¿ek, do¶wiadczenie i zdobyte z³oto brane s± pod uwagê przy przyznawaniu punktów w rankingu PvP. Walki stoczone w ci±gu ostatniego tygodnia maj± wiêkszy wp³yw na punktacjê ni¿ walki sprzed 2, 3 czy 4 tygodni.
Najwiêksze znaczenie maj±: ilo¶æ walk stoczonych i z³oto zarobione.
Sprawdziæ czy nale¿ysz do 1000PvP i, które masz miejsce mo¿esz tylko wtedy, gdy pojawi Ci siê ranga przy postaci. Ka¿dego innego miejsca z poza 1000 nie da sie sprawdziæ
Nowy u¿ytkownik
hmm.mam takie pytanko-otóz wydaje mi siê, ze w okresie 5min po ataku(lub dla 15min dla graczy bez premium) mie mozna mnie zaatakowaæ ale moze ktos wie na pewno? z pewnoscia ja nie moge atakowac 5minut po akcji obronnej:) w ten sposób atakujac co 5minut jest sie w zasadzie bezpiecznym?
U¿ytkownik
Ty mo¿esz atakowaæ co 5/15 min (zale¿y, czy masz premium), ale Ciebie moga atakowaæ tylko po up³ywie godziny od Twojej ostatniej walki
Nowy u¿ytkownik
to wiem ale nie o to pyta³em:P
U¿ytkownik
Proponuje Cesarzowi aby zwerbowa³ graczy do naszej gildii, najlepiej jak najwy¿szego poziomu. Mo¿e wtedy uda nam sie wygraæ wojny wydaj±ce sie nie do wygrania.
Propozycja: RaptorX
Edit: grr od takich rzeczy jest dzia³ pytania, nie trzeba zak³adaæ nowego w±tku- Przenosze (Mod)
U¿ytkownik
Mam pytanie - jak mogê za³o¿yæ 2 pier¶cienie na raz, np. 2 pier¶cienie mocy? Jak za³o¿ê jeden, to przy drugim nie mam ju¿ opcji "wyposa¿"
Administrator
Wejd¼ w Status. Nastêpnie naisnij na Wyposa¿. Tam zdejmij jeden z noszonych juz pier¶cieni przez klikniêcie na niego.. i za³o¿ ten który chcesz teraz nosic.
Nowy u¿ytkownik
Czy gildia ma zamiar rozpoczac jakas wojne?