Gość
no szkoda cóż !!!
Mam pytanie. Co to za gostek SirMichał?? Dzisiaj napisał mi żebym przeszedł do jego gildii. Oto jego list:
Poszukujemy nowych członków do naszej gildii jeśli się przyłączysz to napisz a jak nie to też mnie powiadom nazywamy się :
[WN]Wojownicy Ninja
Oczywiście napisałem mu, że mam już gildię i nie odłącze się od niej. Ale zastanawiam się czemu próbował mnie przyjąć do swojej, jeżeli w moim profilu pisze, że należe do gildii PRIMERO VICTORIUS.
Może to zwykłe niedopatrzenie??
Użytkownik
To zwykly spam, ja juz dostalem kilkanascie zaproszen, mozesz to ponoc zglosic do administracji , szkoda jednak zachodu bo beda sie pojawiac inne zaproszenia od innych gildii.
Użytkownik
Ja rówież dostaje takie zaproszenia. Odpisuje wtedy że jeśli przekaże mi 10000 zl to sie zgodze z racje tego że nie mozna przekazywać kasy koleś odpuszcza
Administrator
Ja tez dostałem 4 zaproszenia xD... zgadnijcie... przyłączyłęm się do nich ??
Użytkownik
Wiecie może jak sprawdzić sobie lub wyliczyć ilośc punktów PvP zaliczanych do rankingu?
Administrator
Hmm... niestety nie wiem... moze ktos inny bedzie wiedzial... z tego co wiem.. to punkty pvp sa podliczane chyba w sobote... ale jak... nie wiem.
Użytkownik
W Rangingu(PvP) znajduje się lista 1000 graczy, którzy w danym tygodniu byli najlepsi w którejś z kategorii, ranking ten jest aktualizowany w każdy piątek wieczorem. Ranking PvP (player vs. player, czyli gracz konta gracz) jest oparty na walkach toczonych przez gracza w ciągu ostatnich 4 tygodni. Liczba zwycięstw, ilość porażek, doświadczenie i zdobyte złoto brane są pod uwagę przy przyznawaniu punktów w rankingu PvP. Walki stoczone w ciągu ostatniego tygodnia mają większy wpływ na punktację niż walki sprzed 2, 3 czy 4 tygodni.
Największe znaczenie mają: ilość walk stoczonych i złoto zarobione.
Sprawdzić czy należysz do 1000PvP i, które masz miejsce możesz tylko wtedy, gdy pojawi Ci się ranga przy postaci. Każdego innego miejsca z poza 1000 nie da sie sprawdzić
Nowy użytkownik
hmm.mam takie pytanko-otóz wydaje mi się, ze w okresie 5min po ataku(lub dla 15min dla graczy bez premium) mie mozna mnie zaatakować ale moze ktos wie na pewno? z pewnoscia ja nie moge atakowac 5minut po akcji obronnej:) w ten sposób atakujac co 5minut jest sie w zasadzie bezpiecznym?
Użytkownik
Ty możesz atakować co 5/15 min (zależy, czy masz premium), ale Ciebie moga atakować tylko po upływie godziny od Twojej ostatniej walki
Nowy użytkownik
to wiem ale nie o to pytałem:P
Użytkownik
Proponuje Cesarzowi aby zwerbował graczy do naszej gildii, najlepiej jak najwyższego poziomu. Może wtedy uda nam sie wygrać wojny wydające sie nie do wygrania.
Propozycja: RaptorX
Edit: grr od takich rzeczy jest dział pytania, nie trzeba zakładać nowego wątku- Przenosze (Mod)
Użytkownik
Mam pytanie - jak mogę założyć 2 pierścienie na raz, np. 2 pierścienie mocy? Jak założę jeden, to przy drugim nie mam już opcji "wyposaż"
Administrator
Wejdź w Status. Następnie naisnij na Wyposaż. Tam zdejmij jeden z noszonych juz pierścieni przez kliknięcie na niego.. i założ ten który chcesz teraz nosic.
Nowy użytkownik
Czy gildia ma zamiar rozpoczac jakas wojne?