U¿ytkownik
Ju¿ sobie poradzi³em z tymi pier¶cieniami - co¶ by³o jednak nie tak, bo po uruchomieniu strony od nowa mog³em ju¿ za³o¿yæ dwa na raz
Administrator
Co do wojny. Nie wszyscy chc± w niej uczestniczyæ. A dok³adnie rozchodzi siê o to ¿e sa ograbiani przez silniejszych graczy... i nie maj± mo¿liwo¶ci rozbudowy... dlatego w najblizszym czasie nie przewiduje rozpetania wojny. Ju¿ 3 wygrane wojny mamy za sob±. Ta aktualna jakby nie patrzeæ z góry by³a przagrana. Jak narazie zrobimy odpoczynek. Aby ka¿dy móg³ nabrac si³ na nastêpne wojny.
Nowy u¿ytkownik
mam pytanko..
na jakiej zasadzie sa wojny - automatycznie sa losowani zawodnicy czy kazdy z gildii walczy?
??
Edit: Na przysz³o¶æ- pytania zadajemy w odpowiednim do tego miejscu sie syf robi - Przenoszê (Mod)
Administrator
Co do pytania o wojny to po prostu atakujesz tych z wrogiej gildii a to sie bêdzie automatycznie zapisywaæ sam wybierasz kogo zaatakujesz
U¿ytkownik
Mozemy zrobic takie co¶ ze kazdy z naszej gildii (kto ma premium) ma zrobic sobie przed natw± [PV] ??? ;-)
Administrator
No nie jest to g³upi pomys³... popieram to.
U¿ytkownik
mam pytanie czy zamierzamy podpisaæ sojusz z jak±¶ gildj± ???
U¿ytkownik
Co¶ mi siê wydaje, ¿e projekt "[PV] przed Nickiem" upad³...
U¿ytkownik
Upad³ przyjacielu, bo jest wiele pierdolenia a ma³o czynów...
Zacznijmy lepiej dzia³aæ ni¼ siê k³uciæ bo do niczego nie dojdziemy, moim zdaniem niektóre osoby z gildii bardzo nie angarzuj± siê w grê albo w wojny.
Niestety nie mam pomys³u jak temu zaradziæ
U¿ytkownik
No coz ja sie raczej staram angarzowac jakby co ;-)
U¿ytkownik
Darth Ironhide - a wiêc dzia³aj przyjacielu, dzia³aj... Projekt ze zmian± nicka upad³, bo niewielu chcia³o sie to zrobiæ. Chyba, ¿e s± inne powody, o których nie wiem...
Ostatnio edytowany przez Mikeus (2008-04-09 17:53:54)
Administrator
Nie wiem czemu ale w pierwszych wojnach w których nie mia³em okazji uczestniczyæ by³o wiele zapa³u do walki, co chwila kto¶ wkleja³ raport z wygranej walki ,a teraz cisza ani raportów ani wyników niedobrze siê dzieje.
Mo¿na by siê wreszcie zmobilizowaæ i zrobiæ wojnê z wiêkszym zaanga¿owaniem w której wszyscy by uczestniczyli.
P.S a co do projektu [PV] przed nickiem to nie za bardzo mia³em jak go wykonaæ bez konta premium
U¿ytkownik
Bez premium to rzeczywi¶cie siê nie da - zwracam honor!