Użytkownik
Już sobie poradziłem z tymi pierścieniami - coś było jednak nie tak, bo po uruchomieniu strony od nowa mogłem już założyć dwa na raz
Administrator
Co do wojny. Nie wszyscy chcą w niej uczestniczyć. A dokładnie rozchodzi się o to że sa ograbiani przez silniejszych graczy... i nie mają możliwości rozbudowy... dlatego w najblizszym czasie nie przewiduje rozpetania wojny. Już 3 wygrane wojny mamy za sobą. Ta aktualna jakby nie patrzeć z góry była przagrana. Jak narazie zrobimy odpoczynek. Aby każdy mógł nabrac sił na następne wojny.
Nowy użytkownik
mam pytanko..
na jakiej zasadzie sa wojny - automatycznie sa losowani zawodnicy czy kazdy z gildii walczy?
??
Edit: Na przyszłość- pytania zadajemy w odpowiednim do tego miejscu sie syf robi - Przenoszę (Mod)
Administrator
Co do pytania o wojny to po prostu atakujesz tych z wrogiej gildii a to sie będzie automatycznie zapisywać sam wybierasz kogo zaatakujesz
Użytkownik
Mozemy zrobic takie coś ze kazdy z naszej gildii (kto ma premium) ma zrobic sobie przed natwą [PV] ??? ;-)
Administrator
No nie jest to głupi pomysł... popieram to.
Użytkownik
mam pytanie czy zamierzamy podpisać sojusz z jakąś gildją ???
Użytkownik
Coś mi się wydaje, że projekt "[PV] przed Nickiem" upadł...
Użytkownik
Upadł przyjacielu, bo jest wiele pierdolenia a mało czynów...
Zacznijmy lepiej działać niź się kłucić bo do niczego nie dojdziemy, moim zdaniem niektóre osoby z gildii bardzo nie angarzują się w grę albo w wojny.
Niestety nie mam pomysłu jak temu zaradzić
Użytkownik
No coz ja sie raczej staram angarzowac jakby co ;-)
Użytkownik
Darth Ironhide - a więc działaj przyjacielu, działaj... Projekt ze zmianą nicka upadł, bo niewielu chciało sie to zrobić. Chyba, że są inne powody, o których nie wiem...
Ostatnio edytowany przez Mikeus (2008-04-09 17:53:54)
Administrator
Nie wiem czemu ale w pierwszych wojnach w których nie miałem okazji uczestniczyć było wiele zapału do walki, co chwila ktoś wklejał raport z wygranej walki ,a teraz cisza ani raportów ani wyników niedobrze się dzieje.
Można by się wreszcie zmobilizować i zrobić wojnę z większym zaangażowaniem w której wszyscy by uczestniczyli.
P.S a co do projektu [PV] przed nickiem to nie za bardzo miałem jak go wykonać bez konta premium
Użytkownik
Bez premium to rzeczywiście się nie da - zwracam honor!