Użytkownik
Co do wojny, to przyda sie odpoczynek naszym Rycerzom.
Dajmy im troche czasu, żeby spokojnie mogli kupić dobrą broń, tarcze itd. i za pare dni wystartujemy - wtedy zapał powróci...
Ostatnio edytowany przez Darth Ironhide (2008-04-10 06:01:36)
Użytkownik
Jak mozna dodac sobie do opisu postaci jakis obrazek???
Administrator
Na forum jest to wyjaśnione... a dokładnie w zakładce pomoc czy coś takiego.
http://board.knightfight.pl/viewtopic.php?f=6&t=2231
Niby do prezentacji gildii ale rownie dobrze mozna to zastosować do profilu postaci... chyba?
Użytkownik
co wy na to zeby sie spojedynkowac puki nie ma utworzonej nowej gildii ??
Administrator
Nom można by było szczelic jakiś turniej póki nie ma gildii
Administrator
Ehh... prosiłbym kogoś o organizacje tego... bo ja mam ostatnio bardzo ograniczony dostęp do neta.... jak jest dobrze to posiedze z 10 min.
Użytkownik
no dobra ja sie tym zajme no to kilka osob juz mamy, kto jeszcze jest zainteresowany niech sie dopisze do watku, wieczorem zajrze na forum i ustalimy jak to ma wygladac.
Administrator
Dobra ludzie... ja skończyłem juz gre.... tak jakoś... zaczeło mnie to nudzić.... postać już skasowałem... miło mi się z wami grało.... powodzenia w dalszej grze. Pozdro
Administrator
Czemu już od dłuższego czasu widziałem ze tak będzie Jak coś to ja jestem teraz w templariuszach liczę że z kilkoma osobami z naszego byłego zakonu będzie można jeszcze czasem pogadać Umówić sie na jakiś sparing czy coś. Pozdrawiam i życzę powodzenia w innych gildiach
Użytkownik
Szkoda :-(. A moze bysmy mogli sami załozyc gildiie? co wy na to?
Użytkownik
Panowie wraz z kumplem założyłem gildie. Verus et Iratus. Serdecznie zapraszam wszytskich. Pavlosss juz do nas dołączył!