U¿ytkownik
Co do wojny, to przyda sie odpoczynek naszym Rycerzom.
Dajmy im troche czasu, ¿eby spokojnie mogli kupiæ dobr± broñ, tarcze itd. i za pare dni wystartujemy - wtedy zapa³ powróci...
Ostatnio edytowany przez Darth Ironhide (2008-04-10 06:01:36)
U¿ytkownik
Jak mozna dodac sobie do opisu postaci jakis obrazek???
Administrator
Na forum jest to wyja¶nione... a dok³adnie w zak³adce pomoc czy co¶ takiego.
http://board.knightfight.pl/viewtopic.php?f=6&t=2231
Niby do prezentacji gildii ale rownie dobrze mozna to zastosowaæ do profilu postaci... chyba?
U¿ytkownik
co wy na to zeby sie spojedynkowac puki nie ma utworzonej nowej gildii ??
Administrator
Nom mo¿na by by³o szczelic jaki¶ turniej póki nie ma gildii
Administrator
Ehh... prosi³bym kogo¶ o organizacje tego... bo ja mam ostatnio bardzo ograniczony dostêp do neta.... jak jest dobrze to posiedze z 10 min.
U¿ytkownik
no dobra ja sie tym zajme no to kilka osob juz mamy, kto jeszcze jest zainteresowany niech sie dopisze do watku, wieczorem zajrze na forum i ustalimy jak to ma wygladac.
Ja siê dopisze do tej zabawy.
PS: Jak by co to ja narazie nale¿e do innej gildii ¿eby jej pomóc, gdy bêdzie nasza nowa to odrazu ¿ucam tamt± i idê do naszej.
Administrator
Dobra ludzie... ja skoñczy³em juz gre.... tak jako¶... zacze³o mnie to nudziæ.... postaæ ju¿ skasowa³em... mi³o mi siê z wami gra³o.... powodzenia w dalszej grze. Pozdro
Administrator
Czemu ju¿ od d³u¿szego czasu widzia³em ze tak bêdzie Jak co¶ to ja jestem teraz w templariuszach liczê ¿e z kilkoma osobami z naszego by³ego zakonu bêdzie mo¿na jeszcze czasem pogadaæ Umówiæ sie na jaki¶ sparing czy co¶. Pozdrawiam i ¿yczê powodzenia w innych gildiach
U¿ytkownik
Szkoda :-(. A moze bysmy mogli sami za³ozyc gildiie? co wy na to?
U¿ytkownik
Panowie wraz z kumplem za³o¿y³em gildie. Verus et Iratus. Serdecznie zapraszam wszytskich. Pavlosss juz do nas do³±czy³!